How to train for the CrossFit Games?

What is CrossFit?

CrossFit is one of the fastest growing sports in the world, with millions of people worldwide participating in their local CrossFit competitions. If you want to try out CrossFit, but don't know where to start, read on for some tips on how to train for the CrossFit Games.

What are the CrossFit Games?

De CrossFit Games zijn een intensieve sportieve competitie die wordt gehouden in het Amerikaanse Zuid-Dakota. Deelnemers moeten allemaal in het bezit zijn van een aantal CrossFit-gerelateerde kwalificaties om te kunnen meedoen. Hieronder treft u een (potentieel) overzicht van deze kwalificaties:

CrossFit Level 1: Alle deelnemers hebben deze kwalificatie nodig om mee te doen aan de competities. Het is een basiskwalificatie voor veel CrossFit-aanbiedingen en leert je alle Basics van CrossFit.

CrossFit Level 2: Elke deelnemer heeft dit level nodig als hij/zij wil meedoen aan wedstrijden met andere atleten. Het geeft je ook inzicht in verschillende soortnekken, zoals Powerlifting, body weight exercises en gymnastics.

CrossFit Level 3: Dit is het hoogste niveau dat je kan bereiken bij CrossFit en dit vergt vaardigheden als Double Unders, thrusters en Olympic

How do you prepare for the CrossFit Games?

Hoe bereid je je voor de CrossFit Games?

Op het moment dat je besluit om te gaan trainen voor de CrossFit Games, is het belangrijk om een goede basis te leggen. Stel je dan voor dat je een paar keer per week aan de slag gaat met wat oefeningen waarmee je in staat bent om gemakkelijk en snel sterkere resultaten te behalen dan anderen. Hieronder zie je wat dit kan betekenen:

- Bereiding opdoen voor CrossFit Games: Voordat je begint met CrossFit, moet je weten wat er van jou verwacht wordt. Zo weet je precies hoeveel werkje er in het programma opgenomen is en kun je planmatig aan de slag gaan. Heb jij ervaring met Powerlifting of Weightlifting? Dan is het mogelijk om mee te doen aan een specifieke stage die in het programma opgenomen is. Ook kan het nuttig zijn om regelmatig overtraining te ondergaan, omdat dit helpt bij het uithoudingsvermogen én bij

De CrossFit Games zijn een van de grootste fitness evenementen ter wereld. Iedereen die willen beter worden in fitness moet er mee aan de slag! Dit artikel vertelt je hoe je prepslaat voor de CrossFit Games.

Je kunt je training plan laten maken door een coach, of je kan het zelf doen door eenvoudige principes op te volgen. Je start altijd met het basisprogramma van CrossFit, dat is ook wel het "Blueprint for Fitness". Je werkt onder andere aan circuittraining, lengte traineren en cardio versterken. Daarnaast is het belangrijk om meer te gaan sporten op zaterdagavond en wekelijks minstens 10 minuten te sporten op sweatgebied. Kijk hieronder naar een overzicht van alle trainingsoefeningen:

Circuittraining: Beweging door het gehele lichaam in ronde patronenoefening voor maximale effectiviteit
Lengte traineren: Zorg dat je elke dag minstens 2 uur intensief lange wandeling of harde scholen doet
Cardio versterken: Extra

Welkom op Crossfit.nl, de website van het CrossFit beweging! Hier vind je alles over de CrossFit Games, de belangrijkste cross fit festival in het land. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om goed te kunnen presteren tijdens de competitie. Je kunt hier lezen hoe je moet trainen voor een succesvolle CrossFit Games-competitie en leren over de Olympische spelregels voor crossfit. We hopen dat jij hierdoor meer vertrouwen krijgt in jouw zelf om prestaties te leveren tijdens één van de grootste fitness evenementen ter wereld!

How can you improve your fitness?

Een goede fitness is cruciaal voor het succes op de CrossFit Games. Hieronder vind je tips om jouw fitness te verbeteren.

Wil je meer bereiken dan alleen een gezond lichaam? Dan is CrossFit nodig! Door het combineren van diverse oefeningen, zoals toning, cardio en concentratie, word je fit en sterker. In onze blogpost vind je tips hoe je beter kunt trainen voor de CrossFit Games.

Train vijf dagen per week
De CrossFit Games zijn een competitie waarbij sterkte uitmakkelijk is. Het is essentieel dat je regelmatig aan het trainen bent om te voorkomen dat je afbrokkelt en je maximale performance op peil zet. Dat betekent dat er minimum vijf dagen per weektraining moet plaatsvinden. Doe iedere dag evenveel oefeningen als nodig om fit te blijven! Trek geen conclusies over wat ‘een doffe training’ of ‘veel oefening’ inhoudt voordat ze er écht toe gaan leiden om mijn Fitness Life in orde te brengen! Als

Wat is CrossFit?
CrossFit is een sportief programma dat geschikt is voor iedereen. CrossFit is door de makers van het fitnessprogramma "P90X" ontwikkeld en wordt ook wel "The Crossfit Games" genoemd. Het doel van het CrossFit programma is om je gezondheid te verbeteren, je conditie te verbeteren en je kracht en explosiviteit te verbreden. Je kunt als volgt aan het CrossFit programma beginnen: Voordat je beginnen kan, moet je eerst je lichaamsgewicht onder controle houden (zie punten 2 en 3 hieronder). Als je gelijkmatig per week 30 minuten naar het CrossFit gym gaat, zal dit voldoen aan de eisen die de makers stellen aan het fitnessprogramma.
2 Wat is lichaamsgewicht?
Lichaamsgewicht is jouw gewicht in kg. Als je lichaamsgewicht onder controle houdt, betekent dit dat er op een gelijke manier calorieën worden verbruikt als wanneer jij niet naar het CrossFit

Conclusion

Training for the CrossFit Games is a rigorous, demanding process that takes months of hard work and consistency. If you're serious about making it to the top, we recommend starting with our beginner's guide to CrossFit and then moving on to more specialized training programs, like our CrossFit Games prep series. Once you've got the basics down, it's time to start training for real!

0

Schrijf een reactie

Controleer uw e-mail
Controleer uw bericht
Bedankt. Je bericht is verzonden.
Fout, e-mail niet verzonden