TARIEVEN

 

 Lees hier: KAN HET NIET GOEDKOPER?
 

CROSSFIT 'ON RAMP' BEGINNERS KWARTAAL ABONNEMENT: €90,00  P/MND

De beste ontvangst van nederland! Het fundament wordt hier gelegd in een ijzersterke reeks aan persoonlijke introductie lessen en toegevoegde voordelen waardoor je met CrossFit een risicoloze vliegende start kunt maken. Wij  zorgen ervoor dat je wegwijs wordt gemaakt en de technieken goed gaat beheersen. De eerste drie maanden zijn daarom ook 'iets' duurder zodat we tijd in jou als 'starter' kunnen investeren. We willen een hoop informatie aan je kwijt en je tegelijk goed laten bewegen. Supereffectief en veel waarde voor je geld.Je zult je meer dan welkom voelen en merken dat CrossFit ook voor jou is!

Informeer hier naar de ‘ON RAMP’ aanbieding voor de mensen die van meet af gaan voor een jaar abonnement met onbeperkt trainen. Commitment wordt beloont!

MAAND ABONNEMENT ONBEPERKT:  €72,50 P/MND
JAAR ABONNEMENT ONBEPERKT: €66,00 P/MND 
MAAND ABONNEMENT  2X PER WEEK:  €62,50 P/MND
MAAND ABONNEMENT  1X PER WEEK :  €50,00 P/MND


CROSSFIT KIDS & TEENS - MAAND ABONNEMENT: €21,50 P/MND

 

 

CrossFit Zevenhuizen is onderdeel van FitFirst beweegcentrum, bij afname van het CrossFit abonnement wordt u lid van FitFirst beweegcentrum. De lidmaatschappen worden maandlijks automatisch geincasseerd tot wederopzegging. Het contant voldoen van de lidmaatschapsgelden is niet mogelijk.
 

Crossfit Gymnastics Crossfit Level 1 Crossfit Endurance