FREE OBSTACLE RUN TRAINING

Misschien lijkt het je wel heel gaaf om een keer mee te doen aan een obstacle run, maar zie je er tegen op om je definief een doel te stellen, hoe zou het zijn als wij je 'dat' kunnen bieden dat je met volle zelfvertrouwen aan de start staat, op weg naar glorie, dat gevoel! Misschien ben jij wel degene die al een aantal obstacle runs achter de rug hebt en verslingert bent geraakt aan het verleggen van grenzen in de obstacle sport, hoe zou het zijn om hier serieus voor te trainen.  

Obstacle running leeft heel erg onder onze CrossFit community, en dat is niet zo gek want CrossFit heeft een directe carrie-over naar obstacle runs, hier kunnen de opgedane kracht, behendigheid en mentale weerbaarheid in de echte wereld getest worden, en het is nog leuk ook! 

Wil jij ook eens ervaren wat CrossFit ten positieve kan bijdragen aan obstacle runs, kom dan een keer gratis en geheel vrijblijvend meetrainen, met de speciale 'CrossFit Obstacle Run' trainingen die in de aanloop naar de "MEN OF STEEL RUN" van 13 september worden georganiseerd in onze box. We zullen aandacht besteden aan hardlooptechniek, behendigheid hindernissen en natuurlijk fysieke training.

We hebben bij een training plek voor 20 deelnemers op volgorde van inschrijving + complete gegevens dus wees er snel bij door je op te geven via het contact formulier en vermeld duidelijk de door jou gewenste datum. Let op je kunt alleen maar voor jezelf inschrijven!

Nu inschrijven: https://crossfitzevenhuizen.nl/contact/

  • maandag 28 juli 19.00 - 20.00
  • maandag 25 augustus 19.00 - 20.00

 

 

 

Crossfit Gymnastics Crossfit Level 1 Crossfit Endurance